Saltar apartados

Carmen Mañas Viejo

Àrea de coneixement: Psicologia Evolutiva i de l'Educació

Dades de contacte

Carmen Mañas Viejo

 

Perfil

Professora Titular de la Universitat d'Alacant (2003)

Professora de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat de Saragossa des de 1995 fins a 1999. Doctora en Psicologia per la Universitat de Saragossa (2000)

Docència en la Facultat d'Educació  i en la Facultat de Dret en les titulacions de Grau en  Educació Infantil  i Criminologia respectivament.

Secretària de la Facultat d'Educació i coordinadora de l'àrea de publicacions del Centre d'Estudis sobre la Dona de la UA (Col·lecció Lilith; Col·lecció Lilith Jove i Revista Feminismo/s)

Coordina  la Xarxa d'innovació en docència universitària RED-COEDUCA des de 2007. I en l'actualitat, directora del secretariat de Serveis en Xarxa del Vicerectorat de Tecnologies de la Informació

Línies d'investigació

  • Línies d'investigació s'emmarquen en la Psicologia Evolutiva i de l'Educació i la seua interrelació amb els estudis de gènere, l'aprenentatge primerenc i la diversitat funcional. I és de destacar les seues propostes per a les reformes en la metodologia d'investigació i ensenyament de la Psicologia Evolutiva i de l'Educació amb la incorporació de les teories feministes.

Publicacions recents

 

 

 

 

Institut Universitari d'Investigació d'Estudis de Gènere (IUIEG)


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9415

Fax: (+34) 96 590 9803

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464