Saltar apartados

María Teresa Gómez Reus

Àrea de coneixementFilologia Anglesa

Dades de contacte

 

Perfil

Ha sigut secretària acadèmica de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant i directora de diversos projectes d'investigació de concurrència pública. Va ser becària postdoctoral a la Universitat de Princeton i posteriorment Professora Visitant en el Massachusetts Institute of Technology (MIT)  i en el King's College de la Universitat de Londres, centres on ha realitzat estades de llarga durada. Entre els seus interessos més recents destaca la literatura de la Primera Guerra Mundial, la interacció identitat i espai viscut en les arts, i els usos de la literatura testimonial en l'aula.  

Línies d'investigació

  • Literatura angloamericana escrita per dones, segles XIX i XX

Publicacions

Les seues publicacions inclouen Edith Wharton. Cuaderno de viajes (Grijalbo-Mondadori, 2001), Inside Out: Women Negotiating, Subverting, Appropriating Public and Private Space (amb Aránzazu Usandizaga) (Rodopi, 2008), ¡Zona prohibida! Mary Borden, una enfermera norteamericana en la Gran Guerra (Universitat de València, 2008), Mujeres al frente: Testimonios de la Gran Guerra (Huerga & Fierro, 2012) i el seu més recent volum (amb Terry Gifford) Women in Transit through Literary Liminal Spaces (Palgrave Macmillan, 2013). Els seus articles han aparegut en revistes com The Edith Wharton Review, Women: A Cultural Review, La revista de Occidente o Atlantis: The Spanish Journal of Anglo-American Studies.

Enllaços a webs

 

 

 

 

Institut Universitari d'Investigació d'Estudis de Gènere (IUIEG)


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9415

Fax: (+34) 96 590 9803

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464